CHEF'S BURGER

CHEF'S BURGER 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 914 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chef's Burger. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 16:53 Gisternacht bestelling gedaan maar er ontbrak 1 turkse pizza jullie en waren telefonisch niet meer bereikbaar. Ik neem aan dat we nog even contact hebben. Meeste vd tijd keurig alleen gister ging het even mis.
29 jun 2022 om 18:31 Bestel nooit bij Chefs Burgers!! WauW en ze hebben de helft van de bestelling vergeten en meneer geeft aan kom het zelf ophalen. Nou ik heb gezegd dat ik hem trakteer en dat die het zelf mag drinken plus eten was om te janken.
19 jun 2022 om 21:07 Snelle bezorging en prima burger en friet
15 jun 2022 om 4:23 De bezorging was véél sneller dan verwacht. Echt super tevreden. Het eten was ook wel lekker. De kipburger is zeker een aanrader!
3 jun 2022 om 17:33 Goed eten zoals ik gewend ben van ze. Snelle levering en een vriendelijke en leuke bezorgster
2 jun 2022 om 20:18 Kleine misverstandje tijdens de bestelling (dubbel). Maar al met al heerlijk gegeten
20 mei 2022 om 10:54 Top top eten zoals altijd
12 mei 2022 om 2:32 Food was amazing as always the wings are great but delivery was very slow
9 mei 2022 om 0:27 Had one menu and two burgers. Got only three burgers. The fries and the coca-cola were missing. Well, that was for the first time, so I might give them a pass and try one more time.
6 mei 2022 om 5:35 Geen smaak en een kleffe boel